martes, 4 de marzo de 2014

Lectures mes de febrer 2014

Aquest mes ha estat una pura inmersió de lectures graduades en anglès... d'entre elles he triat les següents:


El clàssic de l'escriptora romàntica anglesa Mery Shelley, Frankenstein. La versió que comparteixo amb vosaltres és de l'editorial Macmillam adaptada al nivel elementary.
En aquesta història trobem com a protagonista en Víctor Frankenstein, un jove ambiciós i obsessionat per descobrir l'orígen de la vida. Un cop aconsegueix anar a la universitat, el seu desig arriba a extrems desorbitats ja que arriba a pagar diners a persones que li porten cadàvers per poder dur a terme els seus experiments.
Una nit, la seva creació monstruosa prendrà vida pròpia i tot l'anel se li tornarà en contra quan s'adona del que realment està passant... el monstre està viu, sol, enfadat... vol venjança... el desenllaç ens posa cara a cara el tema de si els avenços tecnològics estan a disposició de l'home, al ser una creació seva, o  si la cosa acaba per anar al revés... un clàssic de la literatura anglesa del segle dinou, no us el deixeu perdre!


Per altra banda i anant a un registre totalment oposat, apareix la figura de Mr. Bean, el personatge britànic d'humor per excel.lència. Compartint opinions, Mr. Bean o t'agrada i ets fan o no et mou res. Aquest llibre de l'editorial Richmond té com objectiu ajudar als que comencen a desafiar-se amb el "listening"; és ideal i plena de tocs d'humor surrealistes que només es poden donar a la vida d'aquest curiós personatge. Com ja sabeu, tot allò que no t'esperes li passa a Mr. Bean i a més a més, sense cap tipus de vergonya, mantenint el posat britànic: "un nen dins el cos d'un home" l'han descrit així més d'un cop... Aquesta obra tracta de les vacances que passa a França... com aconsegueix el viatge i tooootes les coses que li passen fins arribar a la platja francesa per poder desconectar una mica de tanta pluja... un altre clàssic!

Bye and enjoy your reading!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario